Bug in collector component! New item form submit issue!

Si vous détectez un bug, signalez-le ici

par rajdeeprath » Dim 6 Fév 2011 20:55

Hi

I am a new user to collector. Its a superb contribution to joomla , but am having some serious issue with it. Am using joomla 1.5.22 latest. the problem is that when i create a new item submission form at front end and submit it, data goes into database, but there is no confirmation/message on front end. Now if you click on it again you will get:

500 - View not found [name, type, prefix]: collector,html,collectorView

Also i find that there is no validations for item fields...
rajdeeprath
 
Messages: 1
Inscription: Dim 6 Fév 2011 20:49

par steevo » Lun 7 Fév 2011 01:03

rajdeeprath a écrit:the problem is that when i create a new item submission form at front end and submit it, data goes into database, but there is no confirmation/message on front end.

Yes that's "normal" but you're right, it will be good to have a return message.

rajdeeprath a écrit:Now if you click on it again you will get:

500 - View not found [name, type, prefix]: collector,html,collectorView

I don't understand, where do you click ? What's the full message ?

rajdeeprath a écrit:Also i find that there is no validations for item fields...

What validation ? format validation ?
If it's that, i have to modify the code for a better field management. So this problem will be solved.
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par opiper » Jeu 16 Fév 2012 10:47

Bonjour

steevo a écrit:...

rajdeeprath a écrit:Now if you click on it again you will get:

500 - View not found [name, type, prefix]: collector,html,collectorView

I don't understand, where do you click ? What's the full message ?



I have the same problem over here, so I will try to answer your question.

It happens whenever you submit a second new item. When the first item is saved without a confirmation, an empty entry form is displayed. When you try to submit a 2nd item using this empty form, the error 500 is displayed:

500 - (Page/)View not found [name, type, prefix]: collector,html,collectorView

You would think the item isn't saved when this error appears, but it is!
I also noticed that when you submitted your first item, the new entry form always shows an English header, and not in the language Joomla is configured!

Now for the details of my versions:
Joomla 1.5.25
MySQL 5.1.49
php 5.3.6

Regards, Oliver.
opiper
 
Messages: 1
Inscription: Jeu 16 Fév 2012 01:28

par steevo » Lun 20 Fév 2012 20:01

Hi,

Are you using Collector 0.4.1 ?
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59


Retourner vers Rapport de Bugs

cron

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité