Batch operations

Si vous détectez un bug, signalez-le ici

par tom678 » Mer 29 Juin 2016 11:50

Hi there!

First of all, great component! Very useful!!!

Now the problem: I can not get working any batch operation on collections. Whenever I select existing collection and try to copy the fields with 'Batch' I finish up with green success frame but new collection is never created.

Moreover, the permission of copied collection changes to the one selected in batch operation.

Collector: 0.6.2
Joomla: 3.5.1
PHP: 5.5.45

Any idea why this happens?
Cheers!
Tom
tom678
 
Messages: 2
Inscription: Mer 29 Juin 2016 10:48

par steevo » Mer 29 Juin 2016 13:54

Hi and thank you for using Collector.

I tried on my website and you're right.
It doesn't work like it should... oops...
I will check that and the correction will be integrated in 0.6.3
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par tom678 » Mer 29 Juin 2016 14:34

Super!

Thanks to you for great component & support!

Ciao,
Tom
tom678
 
Messages: 2
Inscription: Mer 29 Juin 2016 10:48


Retourner vers Rapport de Bugs

cron

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité