Autopublish not working

Si vous détectez un bug, signalez-le ici

par Ruud » Mer 6 Juin 2012 10:21

Hi,

first off: thanks for this wonderfull and powerfull plugin. We are currently testing it on our site to provide a book reviewing list.

We are running into a 'problem' where when a user submits and item, this item is not automatically enabled.

We have both the Item submission menu entry set to Auto publish = yes and in the Collector compontent's global settings als Auto publish =yes.

The permissions for these users (publishers) = 'edit state' = allowed (not sure if this has something to do with it)

We are using Joomla 2.5.4, php 5.2.17, Collector 0.5 (with the fix to add fields in this version)

Any help or pointers are highly appreciated.
thanks in advance,
Ruud.
Ruud
 
Messages: 6
Inscription: Mer 6 Juin 2012 10:13

par steevo » Ven 8 Juin 2012 16:53

Hi,

Yes i tested it on demo site and that doesn't work.
I will check that on post the solution here.
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par Ruud » Dim 17 Juin 2012 15:24

Thanks for looking into this!
Looking forward to solution.
regards,
Ruud.

PS I didn receive an email notification of your topic reply?
Ruud
 
Messages: 6
Inscription: Mer 6 Juin 2012 10:13

par Ruud » Jeu 28 Juin 2012 16:07

steevo a écrit:Hi,

Yes i tested it on demo site and that doesn't work.
I will check that on post the solution here.


Hi,

any news yet :)

thanks,
regards,
Ruud.
Ruud
 
Messages: 6
Inscription: Mer 6 Juin 2012 10:13

par steevo » Ven 29 Juin 2012 22:08

Hi,

Sorry i'm on holidays at this time.
I hope i could check this next week.
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par steevo » Sam 7 Juil 2012 23:40

Hi,

Ok i found the problem. To solve it, in the file administrator/tables/collector_items.php

at line 610 replace
Code: Tout sélectionner
if ($key!='id')

by
Code: Tout sélectionner
if (($key!='id')&&($key!='state'))


That should work now
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par Ruud » Mer 8 Aoû 2012 11:59

Hi,

just backfrom holidays myself :) thanks for your reply!
unfortunately cannot find the lines that you stated?
currently on version 0.5 (beta) and only found this file which also has a different path: /administrator/components/com_collector/tables/collector_items.php

am I missing something?
regards,
Ruud.
Ruud
 
Messages: 6
Inscription: Mer 6 Juin 2012 10:13

par steevo » Jeu 9 Aoû 2012 12:08

Ruud a écrit:/administrator/components/com_collector/tables/collector_items.php


Sorry you're right, it's that path
Avatar de l’utilisateur
steevo
Administrateur du site
 
Messages: 330
Inscription: Jeu 17 Déc 2009 22:59

par Ruud » Mer 15 Aoû 2012 11:54

Hi,

just made the adjustment and it works.
it was actualy on line 585 (as part of the function storeVersion( $version = null ))
just to be complete!

thanks for the fix!
regards,
Ruud.
Ruud
 
Messages: 6
Inscription: Mer 6 Juin 2012 10:13


Retourner vers Rapport de Bugs

cron

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité